highelf love story

dette er et rpg bord der bygger på rollespils kampanjen gerf
 
IndeksOSSSøgTilmeldTilmeldte brugereGrupperLog ind

Share | 
 

 Renfrew Shirlach

Go down 
ForfatterBesked
RenfrewAntal indlæg : 233
Join date : 20/02/08

IndlægEmne: Renfrew Shirlach   Ons feb 20, 2008 2:04 pm

Navn: Renfrew Shirlach (Shirlach betyder Slange hjerte.)
Alder: 430 hans mange ar og skader får ham dog til at se ældre og mere hærget ud.
Familie: Renfrews Familie lever stadig i det gamle højelverland, han har dog ingen kontakt til dem da hans moder slog hånden af ham fordi han valgte at følge Dahans vogtere.
Gud: Renfrew tilbeder Dahan og kun Dahan, han er meget fanatisk i sin tro og vil dø for at forsvare det som gudinden står for.
Udseende: Renfrew er en høj mand med brede skuldre og et hårdt arret ansigt, han har Dahans mærke tatoveret med sølv farve på sin venstre kind og meget tydelige højelviske runer på den anden kind. Han går i en lang grøn kåbe når han ikke er i kamp. I kamp bærer han en sort kofte under sin sølvagtige skæl rustning.
Våben: Renfrew bruger primært sit sværd, slangens tunge, men har også altid sine daggerter og sin bue i nærheden. I kamp sker det at han beskytter sig med en sølvagtig rustning eller ved hjælp af sine formularer.
Særligt: Renfrew går tit med et smykke der ligner en vinget slange der snor sig om et skjold, hvis han bliver spurgt om hvad det er, bliver folk bedt om at klappe i og passe sig selv. Hans sværd har en parade bøjle der ligner en slange der snor sig om hans hånd og fortsætter op af klingen.
Personlighed: Renfrew er tydeligt præget af mange, mange års tjeneste i den militære enhed kaldet Dahans vogtere, han er en streng og hård mand der driver sine to væbnere til at slås og bede med stor ildhu. Renfrew gemmer på et mørke som udvises gennem hans magiske evner, evner som dræner hans livsenergi langsomt men sikkert. Han er paladin og tempelvogter og først og fremmest er han soldat, og hans tjeneste for kirken er evig, hvilket han mange gange har fortalt sin fyrste. Han gør det klart for fyrsten at kun Dahans bud betyder noget for ham, fyrstens ord kommer i anden række. Renfrew ser med stor glæde på de nye elvere i landsbyen, især Meatha Bain.
Styrker: Renfrews styrker er hans kundskaber med våben, taktikker og hans offensive magi. Hans evner er rettet mod at føre sig selv og andre sikkert gennem en kamp.
Svagheder: Renfrew er fuldstædigt ude afstand til at indgå kompromis medmindre en overordnet giver ham én direkte ordre til det. Han hader at afvige fra sine stærke principper.

Baggrunds historie: (kort version af hensyn til de stakler der skal læse dette her) Renfrew er vokset op i højelvernes gamle land og har fra en meget meget ung alder gjort tjeneste som en af Dahans krigere, mod sin moders og sin bedste venindes vilje lod han sig gøre til en del af den glemte garde som er en enhed af paladiner der trænes i at bruge dæmoniske kræfter til at bekæmpe dæmonerne med, efter ideen om at vende fjendens våben mod dem selv. Renfrew blev allerede som 150 år gammel sendt ud til hjemlandets grænsekrige og mistede al kontakt til sin nære veninde Nienna, et tab han aldrig helt kom sig over.
Nienna drog ud for at finde Renfrew, men hendes historie er en helt anden sag. Renfrew og de folk han kæmpede sammen med flakkede forvildet om i de mange tågeriger, i deres evige korstog mod Dahans fjender.
Guderne ville at efter mange år endte den unge krigsveteran i landet Mintaria, hvor han genfandt sin gamle veninde der var leder af kirken der. Hun ind svor ham som tempelvogter og sørgede for at den vage fyrste i landet gjorde Renfrew til den militære leder af højelvernes samfund, en ting som fyrsten hurtigt kom til at fortryde, for Renfrew var ikke som fyrsten, hans vilje var hård og hans lyst til at nedkæmpe Dahans fjender stor. Fyrsten er i Renfrews øjne en svækling som kun ønsker intriger og alliancer.
Renfrew slog sig sammen med en præst i samfundet da Nienna måtte rejse, og de to unge elvermænd begyndte at opføre en kirke for Dahan, snart kom en ny flok elvere til, en af dem: Meatha Bain, delte flere af Renfrews holdninger og han besluttede sig i sit stille sind at støtte disse nye elvere og, så længe de ikke blandede sig i hans militære anliggender og i kirkens funktion. Han så i Meatha Bains lillebror, en masse gode kvaliteter, ganske vidst var den unge man ilter og vild men når alt kom til alt var han faktisk som Renfrew selv.
Renfrew var fast besluttet på at elverne skulle holdes på den rette kurs, og at fyrsten ikke var den mand der kunne gøre det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Renfrew Shirlach
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
highelf love story :: info :: godkendte karaktere-
Gå til: