highelf love story

dette er et rpg bord der bygger på rollespils kampanjen gerf
 
IndeksOSSSøgTilmeldTilmeldte brugereGrupperLog ind

Share | 
 

 Ingen vej tilbage

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Venessa WéntesAntal indlæg : 223
Join date : 06/03/08

IndlægEmne: Re: Ingen vej tilbage   Ons mar 12, 2008 7:52 pm

Venessa virkede ikke længere som om hun sansede de andre omkring bålet. Hendes blik så stadig stolt gennem flammerne og mødte Renfrews.

”Men han er endnu din fyrste, det må du ikke glemme” hun lød forsat venlig, uden at afsløre hvad hun selv mente.
Bedrøvelse var at spore i hendes øjne da hun forsatte ”Men det er en sorg, at opleve sine søstre og brødre være mismodige, dersom lederskabet svigter…”

Hendes blik mødte alvorligt hans, men hun lyttede til meatha. Anerkendende nikkede hun til hendes ord. ”Din veninde, har forstand i sine ord - Et råd kunne være løsningen…”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
RenfrewAntal indlæg : 233
Join date : 20/02/08

IndlægEmne: Re: Ingen vej tilbage   Fre mar 14, 2008 10:07 pm

Refrew sank sammen i græsset, han drak roligt af vinen og holdt sine øjne rettet mod Vanessas.
hans stemme var præget af indeholdt smerte:" et råd er en god og sund måde at gøre tingene på. Måske den eneste rigtige måde."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Liliath BainAntal indlæg : 25
Join date : 05/03/08
Age : 28
Geografisk sted : Greve

IndlægEmne: Re: Ingen vej tilbage   Lør mar 15, 2008 4:14 am

Liliath flyttede blikket ind på ilden igen og sad et stykke tid uden at bevæge sig. Efterhånden blev de andres samtale bare til svage stemmer i baggrunden som hun sank lidt mere ind i sig selv. Flammerne dansede smukt, og syntes at bevæge sig i bestemte mønstre, der, for liliath i hvert fald, til sidst kom til at ligne silouetter af væsner. Pludselig stivnede hun os stirrede stift på de dansende flammer. De andres stemmer vendte nu hurtigt tilbage og hun blinkede lidt forvirret med øjnene. Liliath så kort rundt på de andre for at se om de havde opdaget noget... Nej; de var for optaget af deres samtale angående et råd. Hun tog sig til hovedet og sukkede let.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.melantobia.proboards50.com/index.cgi
Venessa WéntesAntal indlæg : 223
Join date : 06/03/08

IndlægEmne: Re: Ingen vej tilbage   Lør mar 15, 2008 6:16 pm

”Der findes altid adskillige alternativer. Det dersteds bør overvejes og sættes højest, hvis De ønsker min mening, er hvilket der er bedst for folket.”

Venessa blev et øjeblik fjern, som hun huskede tilbage på noget. Hendes alvorlige blik blev mere mildt, da hun begyndte at fortælle om sit eget rigets ledelse. ”Som jeg tidligere har fortalt Dem kommer jeg fra Velun, et Tågerige længere mod nord”. Et lille smil, kunne svagt ses på hendes læber, da hun mindedes sit hjem. Hun forsatte med stolt stemme ”Vores rige er delt ind i mindre egne, som en Storbonde har ansvaret for. Alle Storbønder mødes undertiden i Rådet sammen med Lederen over alle højelvere, og sammen diskuterer de love og andet i Veluns interesse. På den måde bliver alle i Velun hørt, høj som lav. Også når de gælder i Rigets samlede ledelse. I de sidste 3000 år har der ikke været stridigheder af betydning…”

Hendes alvorlige blik vendte tilbage. Hun så på Refrew. En smule vurderende. Ikke fordi hun så på ham som en ung kvinde måske ville på en mand, men som en kommandant, der var igang med at vurdere hvilke tropper hun skal sætte forrest, og hvilke hun skal sætte i reserve…
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
valantha
Admin
valantha

Antal indlæg : 103
Join date : 03/02/08
Age : 28
Geografisk sted : ølstykke

IndlægEmne: Re: Ingen vej tilbage   Søn mar 16, 2008 5:21 pm

meathas greb om hjendes kusines skulder stræmmes en smulge da hun havede lagt mærke til ændreingen i lilliatha opførsel hun så bekymret ned på hende og uden et ord danne hendes læber ord "som sol så måne" dette var familien bains mest brugte sætning og den gjorde kalrt for de andre familie medlemmer at det var noget glat og de vidste det hun så over på den anden kvinde og bed sig hårdt i læben nej hun brød sig minder og mindre om denne kvinde mens hvis renfew kunne li hende måtte han om det hun så på de andre "jeg vil gå til ro nu" hun bukkede for renfew "de må have mig undskyld " hvorefter hun så på lillieath " jeg regner med at se dig ved barakkerne om en time" derefter så hun på kvinden sukkede opgivende og vendte sig om og gik selv om hun godt vidste at det var noget af det mest uhøflige man kunne gøre men hvad fanden hun var kriger ikek adelskvinde de fine former og fineccer vilel hun overlade til dem der havede forstand på det
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://highelf-love-story.forumotion.com
Liliath BainAntal indlæg : 25
Join date : 05/03/08
Age : 28
Geografisk sted : Greve

IndlægEmne: Re: Ingen vej tilbage   Man apr 21, 2008 9:50 am

Eftersom denne samtale ikke involdverede hende, rejste Liliath sig og så lidt fra Renfrew til Ventessa. Hen smilte kort til Renfrew og mumlede lidt lavt et hurtigt "Godnat" og vendte sig om uden at sige noget til Venessa, hvorefter hun småløb i håb om at indhente Meatha.

((out))
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.melantobia.proboards50.com/index.cgi
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Ingen vej tilbage   

Tilbage til toppen Go down
 
Ingen vej tilbage
Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
highelf love story :: området uden for lejern :: søen-
Gå til: