highelf love story

dette er et rpg bord der bygger på rollespils kampanjen gerf
 
IndeksOSSSøgTilmeldTilmeldte brugereGrupperLog ind

Share | 
 

 Liliath Bain

Go down 
ForfatterBesked
Liliath BainAntal indlæg : 25
Join date : 05/03/08
Age : 28
Geografisk sted : Greve

IndlægEmne: Liliath Bain   Ons mar 05, 2008 11:49 pm

Navn: Liliath Bain

Alder: 334

Familie: Liliath er kusine til Maetha, Calan, Dûath og Inu Bain.

Gud: Dahan

Udseende: Liliath er en smule mindre end hvad der ville være højelver-standart, men det er ikke noget hun er generet af. Hun har et utrolig kønt og harmoniske ansigt, men bløde former og et par smukke øjne, der ikke rigtig har nogen bestemt farve, men det meste af tiden er de grønlige. Hun har langt, brunt hår, der sjældent hænger løst. Hun går for det meste i blållige farver, og nogengange sker det at der sniger sig lidt hvidt ind. Hun har især et sjal hun altid har bundet om hoften, som hun selv har lavet, og et smykke hun engang har fået af Maetha.

Våben: Liliath bærer ikke våben

Specielle tegn: Hun er forholdsvis lav af en højelver, men ellers er der ikke noget usædvanligt ved hende. I hvert fald ikke udseens mæssigt.

Personlighed: Liliath er normalt ikke den der siger mest, og hun overvejer som regel sine ord inden hun taler. Hun er venlig af nature og elsker naturen, især om foråret når alt star grønt. Dog kan hun, i sjældne tilfælde, blive utrolig vred hvis der sker hendes familie noget, eller hun ser sig absolut nødsaget til at gribe alvorligt ind i en situation. Dette er dog ikke med hendes egen gode vilje, eftersom hun ikke bryder sig om vold. Hun holder meget af sin familie og har især et godt venskab med sin ældste kusine Maetha, på trods af deres åbenlyse forskellighed.

Styrker: Hun kan forholde sig rolig i de fleste situationer og har som regel en beroligende virkning på folk.

Mangler: Hun kan ikke slås med våben, og er især klodset med et sværd I hånden.

Baggrund: Liliath er vokset op i et andet land sammen med sin familie, uden at bevæge sig særlig langt fra sit bosted. Hun har I hele sin barndom været beskyttet fra omverdenens problemer, hvilket også gjorde at hun var en ubekymret, glad og udadvendt pige. Hun havde ikke mødt andre væsner end Højelvere, dog studerede hun væsnerne flittigt i sin mors bibliotek, der var fyldt med bøger om alskens viden. Hun husker svagt sin moster, Valantha, og husker også at hun, da hun var helt lille, tit legede med sine slægtninge; mest Maetha og Calen. Men da hendes moster forsvandt for mange år siden så hun ikke mere til den del af familien, og hun blev herefter en smule indelukket. Hun holdt af at sidde i haven og se på fuglene, eller tegne de farverige blomster. Liliaths mor begyndte at kunne se, at Liliath havde brug for noget mere end hvad hun kunne tilbyde. Dog gik der endnu en del år, og Liliath og hendes mor fik igen kontakt med deres tabte slægtninge. Hendes mor så nu en mulighed og besluttede sig for at Liliath havde brug for at kende verden, udfolde sine evner og ikke mindst lære at forsvare sig selv. Derfor blev hun sendt af sted for at bo sammen med sine Bain-slægtninge i Mentaria, dels for at lære verden at kende, dels for at hendes kusine, Maetha, kunne lære hende at slås. Liliath har dog en ide om at hendes mor også håbede på at Liliath ville finde sig en mand, men det har hun ikke på sinde at lade ske foreløbig.

((håber det er okay? ^^ ))
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.melantobia.proboards50.com/index.cgi
 
Liliath Bain
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
highelf love story :: info :: godkendte karaktere-
Gå til: