highelf love story

dette er et rpg bord der bygger på rollespils kampanjen gerf
 
IndeksOSSSøgTilmeldTilmeldte brugereGrupperLog ind

Share | 
 

 Venessa Wéntes

Go down 
ForfatterBesked
Venessa WéntesAntal indlæg : 223
Join date : 06/03/08

IndlægEmne: Venessa Wéntes   Tors mar 06, 2008 11:56 pm

Navn: Venessa Wéntes

Alder: Ingen i Højelverlejeren i Mintaria, kender Venessa sande alder. Mange vil gætte højere end sandt, på grund af hendes venlige og modne opførsel. Men hendes unge ansigt røber at hun ikke er en dag over 200.

Familie: Barn af Storbonde Wéntes. Yngste medlem af en søskendeflok på 6.

Gud: Kumanis, Skovens Gudinde

Udseende: Venessa har en arrogant holdning, som hun bærer med en vis stolthed. Hendes lange rødblonde hård ses ofte løst eller bundet op i en knude. Det mest på faldne ved hendes ansigtstræk, er hendes viljefaste øjne, der skifter i forskellige blå og grønne nuancer, alt efter humør.

Våben: Umiddelbart lader det ikke til at Venessa bærer nogen form for våben.

Specielle tegn: Som alle andre fra højelver familien, bærer Venessa sine elviske tegn på venstre side af ansigtet - fra panden og ned langs halsen.

Personlighed: Venessa er ligesom sin bror, en meget stolt person, men langt mere imødekommen og venlig end han er. Hun holder af at lytte til andre, men samtidig er hun ikke bleg for at sige sin egen mening, ønsket eller ej. Hun har tildens til at følge sit hjerte og drømme, og kommer på den måde ofte ud i uoverskuelige eventyr. Men på grund af presset, af hårde forventninger hjemmefra, er hun så småt ved at lægge denne side fra sig…

Styrker: I modsætning til sin bror, har Venessa nemt ved at skabe kontakter og venskaber.

Svagheder: Venessa roder sig ofte ud i ting, der flere gange kunne have kostet hende livet, hvis det ikke var for sin påpasselige bror.

Baggrund:
I et Tågerige langt nord, fra Mintarias grænser, ligger et område kaldet Velun. Har lever højelverne som det stolte folk de er, i et smukt naturområde. Ikke i små lejre med udendørs bål, som man kan forstille sig de ”vilde” gør. Nej, trods de lever i naturen har de små bysamfund, hvor en Storbonde (eller høvding som nogen vil kalde ham) lever. Disse Storbønder rådgiver Højelvernes fælles leder, så alle i Velun bliver hørt. Wéntes er slægtsnavnet på en af disse Storbønder. Som Storbonde har han foruden ansvaret for, at al jagt forgår i harmoni med Kumanis og hendes præster, så naturen ikke lider overlast.

Storbonde Wéntes befinder sig ofte ved Højelver Lederens side eller ved hoffet som diplomat. Derfor er det hans kone Cecillia Wéntes, en fornuftig og omsorgsfuld kvinde, der står for at lov og ret fungere på deres egn. Sammen har de seks børn – fire drenge og to piger. Tre af dem allerede gift godt.

Som de yngste, er søskendeparret Valadir og Venessa, de af børnene der er tættest knyttet. Mens de fire ældre af søskendeflokken allerede var gift bort eller ved hoffet - som det bør sig for en velset families børn - legede Valadir og Venessa stadig i skovene på familiens egn.
Deres opdragelse var baseret på undervisning, fra privatlærere eller ved fælles hjælp:
Ved solopgang, når morgentimerne i jagt begyndte, var det Valadir der tålmodigt prøvede at lære sin mindre søster at kaste med knive og forsvare sig med et sværd. Og omvendt ved middagstimerne, prøvede Venessa forgæves at lære sin ældre bror og bedste ven at samle sine tanker og skabe såvel som ødelægge ved hjælp fra magi. Om aftenen fra olielampernes skær læste de højt fra ”De gamle fortællinger”, mens Storbondes hus summede af liv. I det store og hele havde begge højelver børn, en god barndom med et tæt knyttet venskab, til den dag Valadir skulle rejse…

I de næste mange år der fulgte herefter, lærte Venessa ”almen dannelse” så hun kunne begå sig ved større selskaber - både på Storgården og ved hoffet. Hun lærte at brodere, sy og hækle, som en kvinde kan. Hun erfarede at tage imod selskaber eller kende forskellen på hvordan man nejer til en konge eller en hertug. Selvom hendes færdigheder indenfor dette blev rost, interesserede det hende ikke. Hun begyndte oftere og oftere at tage til ”de vildes” stamme, for at opsøge eventyret i ”deres” skov. Alt dette varede dog kun en kort stund – da det ikke passede sig for en Storbondes datter. Men Venessas eventyrlyst, var ikke væk, så efter lange diskussioner blev det besluttet at tiden var inde til hendes rejse…

Andet: Som barn af Wéntes, er det tradition at rejse ud og se et andet højelversamfund, for på den måde at stifte bekendtskab med andre kulturer inden for racen. Derfor er Venessa hos højelverne i Mintaria…
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Venessa Wéntes
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
highelf love story :: info :: godkendte karaktere-
Gå til: