highelf love story

dette er et rpg bord der bygger på rollespils kampanjen gerf
 
IndeksOSSSøgTilmeldTilmeldte brugereGrupperLog ind

Share | 
 

 regler til brug af highelf love story

Go down 
ForfatterBesked
valantha
Admin
valantha

Antal indlæg : 103
Join date : 03/02/08
Age : 28
Geografisk sted : ølstykke

IndlægEmne: regler til brug af highelf love story   Søn feb 03, 2008 2:08 pm

Læs dette igennem, det vil hjælpe dig selv og os andre. Desuden slipper du for at blive smidt ud p.g.a. en mindre misforståelse

-1
tears of angels er et board for alle, og dermed kræves det at man holder sig til kysseri! Hvis det er nødvendigt at gå længere end det, tilføj venligst et (*) til titlen. (*) kan også bruges hvis I forventer et yderst vulgært sprogbrug eller ekstrem vold hvis du ønske ar være alene og ikke forstyres af andre spiler så skiv det i navnet du må gerne være i flere tråde på en gang bare du skriver //out når du forlader tråden hvis den hanlig der sker i tråden du skiver i har eftekt på en anden hanlig i den anden tråd er det den tråd der blev lavet først der er den ældste atså fortid slev om den ikke er skrevet færdig endnu

-2
Respekter andres avatars og signatures! Copyright loven bedes overholdes, og hvis nogen bryder den vil de blive bannet omgående. Hvis du har mistanke om et eventuelt brud, kontakt da valantha med detaljerne.

-3
Dette er et board for alle, men ingen kan rollespille på oneliners. Derfor vil reglen hedde minimum 3 linjer, samt en handling der kan reageres på.

-4
Enhver form for mobning eller diskrimination vil medføre et ban af IP og Email! I spillet kan det tolereres så længe begge parter ikke føler sig ramt eller på nogen måde såret!

-5
Det er ikke tilladt at poste i nogle andre tråde før din karakter bliver godkendt!

-6
Max 4 karakter per person. Vi føler godt at folk kan styre den slags, men skulle der endelig være nogen der ikke kan vil kunne styrer det, så må vi ændrer det.

-7
C-boxen må ikke misbruges, dette vil medføre ban fra den. (misbrug er bla. ved at reklamere med links til andre pbp rpg'er)

-8
sig hvis der er noget i er utilfreds med (well dette er ikke en regel som sådan, men det er rart hvis folk gør det, sådan tingene kan gøres bedre)

-9
Lav et link i jeres signatur/siggy til jeres karakter, når den er blevet godkendet. og husk at skrive jeres stats i jeres signatur/siggy

tilsidst en tak til de boards der har bidraget til reglerne og til alle jer andre
-god fornøjelse
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://highelf-love-story.forumotion.com
 
regler til brug af highelf love story
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
highelf love story :: info :: regler-
Gå til: