highelf love story

dette er et rpg bord der bygger på rollespils kampanjen gerf
 
IndeksOSSSøgTilmeldTilmeldte brugereGrupperLog ind

Share | 
 

 Valadir Wéntes

Go down 
ForfatterBesked
Valadir WéntesAntal indlæg : 35
Join date : 01/05/08

IndlægEmne: Valadir Wéntes   Tors maj 01, 2008 11:20 pm

Navn: Valadir Wéntes

Alder: 227 år, men kunne godt gå for samme alder, som en menneske mand på 27.

Familie: Barn af Storbonde Wéntes. Næst yngste medlem af en søskendeflok på seks.

Gud: Kumanis, Skovens Gudinde

Udseende: Valadir har et fordomsfrit ansigt, der sjældent afslører hans følelser for omverden - det perfekte diplomat ansigt, som han uden tvivl har arvet efter sin far. Hans mørkebrune hår, er altid langt tilbage, hvilket fremhæver hans arrogante og formelde holdning.

Våben: Normalt går Valadir ikke med nogen form for våben. Men skal han slås, vil hans foretrukne våben være sværd.

Specielle tegn: Som alle andre fra højelver familien Wéntes, bærer Valadir sine elviske tegn på vestre side af ansigtet – fra panden og ned langs kinden.

Personlighed: Når man møder Valadir kan man ikke overse han arrogance og selvhøjtidelighed. Han har en kølig holdning til nye væsner, grønhuder såvel som elvere. Men lærer man ham at kende, vil man erfare en viljefast, klog og diplomatisk højelver, der står ved sine beslutninger.

Styrker: En stor selvtillid der for ham frem i verden.

Svagheder: Efter mange års kamp med magien har Valadir lagt den bag sig. Han ønsker ikke længere at huske den, for slet ikke at tale om den.

Baggrund:
I et Tågerige langt nord, fra Mintarias grænser, ligger et område kaldet Velun. Har lever højelverne som det stolte folk de er, i et smukt naturområdet. Ikke i små lejre med udendørs bål, som man kan forstille sig de ”vilde” gør. Nej, trods de lever i naturen har de små bysamfund, hvor en Storbonde (eller høvding som nogen vil kalde ham) lever. Disse Storbønder rådgiver Højelvernes fælles leder, så alle i Velun bliver hørt. Wéntes er slægtsnavnet på en af disse Storbønder. Som Storbonde har han foruden ansvaret for, at al jagt forgår i harmoni med Kumanis og hendes præster, så naturen ikke lider overlast.

Storbonde Wéntes befinder sig ofte ved Højelver Lederen og ved hoffet som diplomat. Derfor er det hans kone Cecillia Wéntes, en fornuftig og omsorgsfuld kvinde, der står for at lov og ret fungere på deres egn. Sammen har de seks børn – fire drenge og to piger. Tre allerede gift godt.

Som de yngste, er søskendeparret Valadir og Venessa, de af børnene der er tættest knyttet. Mens de fire ældre af søskendeflokken allerede var gift bort eller ved hoffet - som det bør sig for en velset families børn - legede Valadir og Venessa stadig i skovene.
Deres opdragelse var baseret på undervisning, fra privatlærere eller ved fælles hjælp:
Ved solopgang, når morgentimerne i jagt begyndte, var det Valadir der tålmodigt prøvede at lære sin mindre søster at kaste med knive og forsvare sig med et sværd. Og omvendt ved middagstimerne, prøvede Venessa forgæves at lære sin ældre bror og bedste ven at samle sine tanker og skabe såvel som ødelægge ved hjælp fra magi. Om aftenen fra olielampernes skær læste de højt fra ”De gamle fortællinger”, mens Storbondes hus summede af liv. I det store og hele havde begge højelver børn, en god barndom med et tæt knyttet venskab, til den dag Valadir skulle rejse…
Som søn af Wéntes, er det tradition at rejse ud og se et andet højelversamfund, for på den måde at stifte bekendtskab med andre kulturer inden for racen.
Valadir rejste i mange år rundt blandt forskellige lejre, men endte ved Moravias hof. Senere sluttede han sig til sin søsters rejse.

Andet: Hvis nogen kan nå igennem Valadirs arrogante og selvhøjtidelig sind, er det hans mindre søster. Hendes imødekommende attitude og deres venskab, kan få ham med på mange idéer. Dog er der få, der misunder Venessa, da Valadir har en tildens til at overbeskytte hende for omverden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Valadir Wéntes
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
highelf love story :: info :: godkendte karaktere-
Gå til: